22 Haziran 2010 Salı

inci kefali....

bunları
bugün tuttum
yarın pişireceğim
fırında
malzeme şöyle
halka halka doğranmış domates
tuz - karabiber
kabuğu soyulmuş - halka dilimlenmiş limon
defne yaprağı
ve
az tereyağı

5 yorum:

Aylin dedi ki...

ellerine sağlık ne güzel kendi tuttuğun balığı pişirmek

ilahi tatlar dedi ki...

aylin
tutum - temizledim - pişirdim
ve
sonraki bir kaç gün balık koktum
hem nasıl:))

daimamutfak dedi ki...

Balık herzaman tercihimdir.ama sadece cuma akşamları yapabiliyorum..Ankaralıymışsınız bende)))...sevgiler.

ZarpandiT dedi ki...

sayın site sahibi nerelerdesin ?? umarım herşey yolundadır :)

ilahi tatlar dedi ki...

gökçe cim
bu aralar fotoğraf çekiyorum
neden bilmem yemek yazmaya üşeniyorum
ankara ya döndüğümde
devam inşallah
teşekkür ve sevgi gönderiyorum sana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...