5 Eylül 2007 Çarşamba

balık mevsimi ......

balık severim
tercihim
beyaz etli olanlar
malzemeler
- lüfer
- sızma yağ
- limon (kabukları soyulup - dilimlenmiş)
- defne yaprağı
- cherry domates
- tuz - karabiber
hazırlanması
yanmayan bir tavaya
sızma yağ ve
diğer malzemeyi
yerleştirin
kapak kapatın
çok çok kısık ateşte
30 dakika pişirin

4 yorum:

gulcin dedi ki...

Bu balik asagidaki borulceyle yenilecek. Yanina sarap acilacak. Birde coban salata.Berrin'in terasta oturulacak. Ustune sade kahveler hayatimda gordugum en guzel tepsi olan istakoz desenli tepsiyle gelicek. Sonra kirmizi fenerler yakilacak .Tatli mi?? O zaten sohbette ...

Tijen dedi ki...

Sevgili Berrin,
Siteni -gecikmeli de olsa- Mutfakta Zen'in linklerine ekledim. İyi haftasonları.

Subhankari dedi ki...

Evet Gülçin haklı kesinlikle... "Yaza merhaba"dan sonra, bizi bir "sonbahara merhaba" partisi paklar terasta...

berrin açılmış dedi ki...

teşekkür ederim tijen:)
tofugrup
hatta mangalda balık
çok güzel olur
günü belirleyelim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...