çayın yanında sıcak servis ettim
malzemeler
- 4 parça milföy hamuru (10x10 cm )
- 1 adet domates (ince dilimlenmiş)
- 2 çorba kaşığı rendelenmiş taze kaşar
- 1 adet küçük boy soğan/veya kırmızı soğan(halka halka doğranmış)
- 1 çorba kaşığı beyaz peynir (rendelenmiş)
- kuru fesleğen
- tuz - karabiber
hazırlanması
- fırını 200 derecede ısıttım
- fırın tepsisini pişirme kağıdı ile kapladım
- milföy karelerini yerleştirdim
- rendelenmiş taze kaşarı hamurların üstüne paylaştırdım
- üstlerine halka halka doğranmış soğanları paylaştırdım- domatesi yerleştiridim - elimle hafif bastırdım
- karabiber - fesleğen - ince rendelenmiş beyaz peyniri serptim- ısıtılmış fırında 15 - 17 dakika pişirdim
- sıcak servis ettim
9 yorum:
Harika bir fikir. Ellerinize saglik.
Soğan ve peynir ikilisi ilginç geldi. Nasıl olmuştu? Ve soğanların yumuşaması için bu süre yeterli geldi mi? İlkini gelecek misafirler için denemek nasıl olur sence?
Şimdilik bu kadar :)
sevgiler..
Süper görünüyor. Ellerinize sağlık.
Saygılar.
naile
soğan peynir ikilisi güzel oluyor
soğanları çok ince doğradım - pişmişti
belki taze soğan olabilir ?
denemelisin diyorum:)
nesrin
fuat bey teşekkür ederim
bende severim sogan peynir ikilemesini cok nefiss oluyor.. ellerine saglik canim cok lezziz görünüyor belirtigin gibi yaninada cay oooh ...afiyet bal seker olsun :D kocaman sevgilerimle..
Ellerine sağlık canım harika görünüyor çokta severim
Çok güzel görünüyor. Özellikle kahvaltılara çok yakışır bence
Ellerine sağlık
sevgiler
Offf ne çıtır birşey öyle bu lezzet:)
ellerinize sağlık
Minik pizzaciklar! Oldukca da pratik bir tarif. Goruntu de cok hos. Deneyecegim.
Yorum Gönder