Ne pisirirsin bilmem.. Ama kabuklari o kadar guzel ki, iclerini igne ile ile delip bosaltsan, kabuklarini saklasan, kisa bir sure sonra paskalya geliyor, paskalyanin dini anlamini bosverip, yenilenme ile ilgili kismini dusunsen, kucuk sepetlere koyup arkadaslarina supriz yapsan ... mesela...
normal yumurtadan lezzet olarak farklı değil zehra.... bir kaseye doldurup mutfak masasının üzerine koydum mehtap bencede görüntüleri çok güzel içlerini boşaltıp değerlendirmek güzel fikir.... sabah yağda pişirmeyi denedim funda 7 - 8 tanesi bir yumurta kadar..... gökçe cim haşlayıp patates salatasının üzerine koymaya karar verdim....
6 yorum:
Keşke bilseydim..
Hiç yemedim bıldırcın yumurtası, çok sağlıklıdır diyorlar. Ben olsam menemen yapardım yada yağda yumurta :)))
Afiyet olsun
sevgiler
Ne pisirirsin bilmem.. Ama kabuklari o kadar guzel ki, iclerini igne ile ile delip bosaltsan, kabuklarini saklasan, kisa bir sure sonra paskalya geliyor, paskalyanin dini anlamini bosverip, yenilenme ile ilgili kismini dusunsen, kucuk sepetlere koyup arkadaslarina supriz yapsan ...
mesela...
ben kızıma hergün bir tane katı pişirip ağzına atıyordum barbie yumurtası diye :))
bendeki tek fikir bu malesef :))
haşlayıp salatalara katsan mesela?
ya da minik tuzlu keklerde kullansan cocuklar için..
normal yumurtadan lezzet olarak farklı değil zehra....
bir kaseye doldurup mutfak masasının üzerine koydum mehtap bencede görüntüleri çok güzel içlerini boşaltıp değerlendirmek güzel fikir....
sabah yağda pişirmeyi denedim funda
7 - 8 tanesi bir yumurta kadar.....
gökçe cim haşlayıp patates salatasının üzerine koymaya karar verdim....
Bir tek görüntüsünü bilirim o kadar. O şirin yumurtaları kırıp, tüketmek bana çok yakın gelmedi bunca yıldır nedense?
Sevgiler...
Yorum Gönder