malzemeler
- 3 parça tavuk gögüs
ikişer santim kalınlığında
uzun uzun doğranmış
teriyaki sos
- 2 yemek kaşığı soya sos
- 1 yemek kaşığı beyaz şarap ( ben koymadım)
- 2 yemek kaşığı domates püresi
- 1 tane sarmısak
- 1 çay kaşığı zencefil
- 1 adet yeşil soğanın yeşil kısmı (ince doğranmış)
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- karabiber
hazırlanması
- derin bir kasede bütün sos malzemesini karıştırın
- tavukları ekleyin
- tekrar karıştırın
- yarım saat buzdolabında bekletin
- yanmaz bir tavada kızartın
1 yorum:
Berrin'cigim,
Bana bu tarifi verdiginden beri hem kendimize hemde misafirlere sik sik yapiyorum.Gercekten hem yapmmasi kolay hemde lezzetli.
Yorum Gönder