haftasonu
reçel
yaptım
evde yapılmış reçeli
az şekerli
ve
meyveleri çok pişirilmemiş
seviyorum
tariflerini daha sonra yazacağım
vişne reçelini pişirirken
içine kakule taneleri attım
mürdüm eriğini taze yemeyi
çok sevmem
reçelini seviyorum
içine bir paket vanilya
koydum
4 yorum:
bazen tembellik yapip hazirini alsam da evde yapilanin yerini hicbiri tutmuyor.Su renklerin albenisine bakar misiniz.Ellerine saglik.Hani koy UPS ekucuk bir kavanoz yolla diyecegimde cok uzuk cok.
simit - peynir - vişne reçeli üçlüsünü seviyorum...pancar turşusuda yaptım henüz fotoğraf çekemedim
Bende bu ucluyu cok severim.Aklimin yarisi hep simit ve acma yapmakta.Obur yarisi yapma yapma en cok sen yersin diyor.
Kim kazanicak bakalim
hiç simit yapmadım -
ama açma tarifi vermeyi düşünüyorum
kışın
Yorum Gönder